En Torsy Bridles tenemos varias opciones para asegurarnos de que la brida que compras se ajuste correctamente para que tu caballo experimente el mejor resultado con nuestra brida..

Posibilidad 1.

Si estas cerca 1 de los enchufes está con tu caballo, entonces existe la posibilidad de que alguien te visite o que lleves tu caballo a ese lugar.

Posibilidad 2

Si no está cerca de un punto de venta con su caballo, puede pedir la brida en línea.. Mocht u twijfelen over de juiste maat dan krijgt u van ons vooraf een foto met daarop aangegeven waar u dient op te meten zie foto (klik op de foto voor een vergroting).

Op de foto ziet u diverse kleuren lijnen lopen. Geel staat voor rondom, roze van oor tot oor, blauw is de zijkant en oranje is rondom. Naar aanleiding hiervan kunnen wij u een aangeven welke maat het beste is geschikt voor uw paard of pony. Als u het hoofdstel heeft gekocht en ontvangen dan kan u gebruik maken van de mogelijkheid om via foto’s met ons te overleggen hoe het hoofdstel zo optimaal mogelijk op het hoofd ligt. Eventuele niet goed passende onderdelen kunnen worden vervangen door een maat groter of kleiner.

Kosten

Posibilidad 1

Bij u op locatie is de basis passervice € 30,00 en de uitgebreide passervice € 50,00 ( maximaal 1 uur, incluido. rijden). Hierbij komt nog een kilometervergoeding van € 0,60 per kilometer. Besluit u het hoofdstel te kopen dan krijgt u 50% korting op de passervicekosten.

Wanneer u naar een passervicepunt gaat is het in principe kosteloos mits u het hoofdstel koopt. Indien u geen hoofdstel koop betaald u voor de basis passervice €30,- en voor de uitgebreide passervice € 50,- ( maximaal 1 uur, incluido. rijden).

Posibilidad 2

De kosten van mogelijkheid 2. Zijn de verzendkosten. Mocht het zo zijn dat u een hoofdstel van ons heeft gekocht en het blijkt dat het met rijden toch niet aan uw verwachtingen voldoet, dan kan u ons hoofdstel in correctie staat binnen 1 week retour zenden. De verzendkosten van de retournering zijn voor de rekening van de koper. Mocht het retour gezonden hoofdstel beschadigingen hebben dan zullen de kosten hiervan worden verrekend met het aankoopbedrag. Het resterende bedrag krijgt u dan teruggestort op uw rekening.